Zomervakantie in een agriturismo

Droomt u van een zomervakantie in Italie? Maar houdt u niet van drukke campings of massale vakantieverblijven? Kies dan voor een agriturismo! Heerlijk genieten van de Italiaanse zon, rust, natuur en ruimte.

Ik - Margot - heb de mooiste agriturismo's voor u geselecteerd. Aan zee, op het platteland, in de heuvels of aan één van de meren.

 

 

Leuke faciliteiten voor alle leeftijden

Bijna al onze agriturismo's hebben een zwembad, geen overbodige luxe in de warme zomermaanden. Sommige agriturismo's hebben er zelfs meer dan één, met een jacuzzi of een peuterbad. De meest kindvriendelijke hebben bijvoorbeeld ook een speeltuin, voetbalveldje, pingpongtafel of boerderijdieren!  Een agriturismo is ideaal met kinderen, ze zullen er makkelijk vriendjes maken en zich niet gauw vervelen.
Voor de wat grotere kinderen - en ook voor de ouders! - hebben tegenwoordig de meeste agriturismo's ook WiFi.

 

 

Restaurant of gezamenlijke diners

Voor culinaire liefhebbers hebben wij een aantal agriturismo's met eigen restaurant. Ideaal om de lokale gerechten te proeven. Deze zijn vaak bereid met ingredienten van eigen productie of van boerderijen uit de omgeving. Er zijn ook agriturismo's die gezamenlijke diners organiseren. Dat kan een pizza zijn of typische gerechten uit de regio. Gezellig buiten eten in de zomeravonden hoort bij een onvergetelijke vakantie.

 

 

Beroemde steden en pittoreske dorpjes

Een agriturismo ligt meestal landelijk, maar vaak zijn er in de buurt wel één of meerdere pittoreske dorpjes waar u heerlijk kunt wandelen door de karakteristieke straatjes of gezellig op een terrasje zitten. Bent u een cultuurliefhebber, kies dan voor een agriturismo met een centrale ligging waardoor u mooie, bekende steden kunt bezoeken.

 

 

Geselecteerd door Margot

Elke agriturismo heb ik persoonlijk voor u geselecteerd en bezocht. Daarbij heb ik met name gelet op leuke faciliteiten, gastvrijheid, kwaliteit, comfort en authentieke italiaanse sfeer. Aangezien ik al jaren in Italie woon, ken ik de cultuur, de taal en de eigenaren van onze agriturismo’s goed. My Italy is dan ook nr. 1 in agriturismo Italie. Wilt u graag advies of heeft u specifieke vragen? Ik sta altijd voor u klaar! 

 

 

Een agriturismo in elke regio

Wilt u graag naar het mooie Toscane? Of liever naar zee en strand in Puglia of Sicilie? Of geeft u de voorkeur aan één van de meren? My Italy heeft in elke regio de mooiste agriturismo’s! Neem gerust een kijkje op mijn site en mail mij als u vragen heeft. Mijn gratis advies bespaart u tijd!

 

Margot Vragen? >>