Agriturismo Sardinie


Deco

Agriturismo Sardinie

Sardinie is een mooi eiland. Met prachtige natuur, beschutte baaien, azuurblauw water en witte stranden. Regelmatig krijg ik de vraag of ik ook agriturismo’s op Sardinie heb. Dat is helaas (nog) niet het geval. Maar waarom eigenlijk niet? Omdat ik de lat hoog leg. Alleen de mooiste en meest bijzondere agriturismo’s van Italië komen op mijn website. Zo’n agriturismo vond ik nog niet op Sardinië. 

En ik zoek letterlijk al jaren. Juist omdat er op Sardinie wel veel agriturismo’s zijn. Maar die liggen allemaal in het binnenland, waar nog armoede heerst en de infrastructuur slecht is. De agriturismo’s die ik heb gevonden, zijn simpelweg te eenvoudig om u aan te bevelen voor uw vakantie.

Aan de kust vindt u natuurlijk veel prachtige hotels, resorts en vakantiedorpen. Maar die zijn wat mij betreft vaak te grootschalig en missen het persoonlijke karakter. Ik blijf natuurlijk zoeken naar een mooie agriturismo op Sardinie. In de tussentijd bied ik u graag één van mijn accommodaties aan op het vasteland van Italie of op Sicilie.

 

 

Mooie alternatieven voor een agriturismo op Sardinie

Een agriturismo is een boerenbedrijf dat ook accommodatie verhuurt. Zoals een appartement, een luxe villa of een bed & breakfast. Op het platteland, omringd door de rijke natuur. Ik bezoek elke agriturismo zelf en selecteer deze op onder meer kwaliteit, sfeer en gastvrijheid. Toegegeven: ik ben best kritisch. 

Stelt u zelf ook hoge eisen aan een accommodatie? Dan moet u misschien toch een andere regio overwegen. Geen probleem, want Italie heeft als veelzijdig vakantieland zoveel te bieden. Op het vasteland en op Sicilie vond ik wél prachtige agriturismo’s die ik u van harte kan aanbevelen.

 

Wilt u toch graag naar een Italiaans eiland? Ontdek dan beslist onze agriturismo’s op Sicilië. Ook op dit zonovergoten eiland vindt u de mooiste stranden. 

 

Gaat u graag naar een rustigere regio aan zee en komt u graag met eigen auto, dan is een agriturismo in Le Marche een aanrader. 

 

En natuurlijk adviseer ik u mijn agriturismo’s in Toscane. Sommige liggen op korte rijafstand van zee, andere meer in het binnenland. Altijd met mooie steden en pittoreske dorpjes binnen handbereik.

 

Vraag gerust om advies

Heeft u vragen over onze agriturismo’s of hulp nodig bij het kiezen? Mail mij gerust: info@myitaly.nl. Ik adviseer u graag. Ondertussen blijf ik zoeken naar een agriturismo op Sardinie die voldoet aan mijn eisen.

 

Deco
Margot Gratis advies van Margot >>