Agriturismo Piemonte

Kaartweergave
Helaas!

Helaas hebben we geen agriturismo beschikbaar die voldoet aan uw criteria.

Wellicht heeft u meer geluk als u uw zoekcriteria wijzigt, bijvoorbeeld:

  • Kies andere reisdata
  • Selecteer een periode van zaterdag tot zaterdag
  • Verwijder sommige faciliteiten

Nog steeds geen geluk?
Probeer een andere regio in Italië.


Deco

Een luxe agriturismo in Piemonte

 

Het is misschien wel de meest culinaire regio van Italië: Piemonte. Een streek met een gevarieerd landschap en dat nog relatief onontdekt is door toeristen. Komt u graag helemaal tot rust in uw vakantie? Boek dan een luxe agriturismo in Piemonte. Persoonlijk bezocht en geselecteerd door mij, Margot.

Op bovenstaande kaart staan al mijn agriturismo’s in Piemonte. Omdat ik alleen de allermooiste agriturismo’s heb geselecteerd, zijn ze snel volgeboekt. Wees er dus snel bij!

 

Bergen, vlaktes en heuvellandschap

Piemonte ligt tussen de kustlijn van Liguria in het zuiden en de meren in het noorden. De naam Piemonte betekent letterlijk: aan de voet van de bergen. Het Alpen-gebergte gaat over in de Po-vlakte en in een kronkelend heuvellandschap met oude stadjes en dorpen. Overal waar je kijkt zie je wijngaarden. Toen ik nog in Milaan woonde, ging ik hier regelmatig naar toe voor een ontspannen weekendje. Daar is ook het idee voor deze website ontstaan en inmiddels is My Italy al jaren de nummer 1 in agriturismo Italie.

 

Gezellige plaatsjes, culinair genieten

In Piemonte vindt u gezellige plaatsen zoals Asti, Alba en Barolo. En natuurlijk de bruisende stad Turijn, bakermat van Fiat. Proef in Piemonte beslist van de lokale lekkernijen. Deze culinaire regio is bekend van onder meer de Barolo-wijnen, de mousserende Asti-wijnen en de truffel. Piemonte is ook de bakermat van de slow-food-beweging. Dus: geniet en onthaast.

 

De mooiste agriturismo’s voor u geselecteerd

Onthaasten lukt prima in de luxe agriturismo’s in Piemonte die ik zorgvuldig voor u heb geselecteerd. Een agriturismo is een boerenbedrijf met daarbij een accommodatie voor gasten. U verblijft er in een luxe suite, een romantische kamer of een comfortabel appartement. Veel van de agriturismo´s hebben een zwembad, en soms ook een restaurant (met heerlijke lokale gerechten). Voor welke agriturismo u ook kiest, u verblijft op het Italiaanse platteland, vaak omringd door heuvels en wijngaarden.

 

Boek een agriturismo in Piemonte

Via bovenstaande kaart boekt u eenvoudig uw favoriete agriturismo in Piemonte. Wilt u toch nog even verder kijken? Ontdek bijvoorbeeld mijn agriturismo’s in Toscane of kies een agriturismo op Sicilie. Hulp nodig? Mail me dan even. Ik ken de streek en de agriturismo’s en help u graag.

 

Deco
Margot Gratis advies van Margot >>